Здравейте. Надявам се да не съм сбъркал раздела.Ако съм моля някой модератор да премести темата. Случайно попаднах на тези http://www.ebay.de/itm/300861748167?...84.m1423.l2649 стелки за нашите каляски и много ми се иска да си взема едни такива и искам да попитам някой в БГ виждал ли е да продават и ако да къде?
Известие
Collapse
No announcement yet.
3D Стелки за АР 156
Collapse
X
-
Не съм виждал такива тука.
Поръчай си ги от и-бей - гледам доставката до БГ е само 10 евро, общо ще ти излезнат има няма 80 кинта до тука. А и такива не са много по евтини тука. Само ме притесняват да не миришат...Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Не ми се чака 2 седмици някъде, затова питам ако някой е виждал из БГ да си поръчам оттук. Иначе ми казаха че не миришела гумата, но ще стане ясно като ги взема.
Comment
-
Какво им е особеното на тия стелки......и кое им е 3Д....имам предвид, с какво се различават от останалите гумяци.
Колегата VFTI има великолепни комплекти.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Ще е хубаво да са нещо от сорта на силикон,хем да са меки и да лягат плътно,хем и да не се цепят с времето.
Може би са добър вариант за зимни стелки.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеЩе е хубаво да са нещо от сорта на силикон,хем да са меки и да лягат плътно,хем и да не се цепят с времето.
Може би са добър вариант за зимни стелки.
Comment
-
Първоначално публикувано от Lyubo Покажи съобщениеНе-можах да намеря такива стелки в БГ и си ги поръчах. Нямам търпение да дойдатДано да са читави. Темата може да се изтрие.
Comment
-
Първоначално публикувано от PinkPanter Покажи съобщениеЩо да се трие. Нека дойдат и напиши отзиви първо
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от d1lian Покажи съобщениеСупер са! Колко общо ти излезнаха?
---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:22 ----------
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеИзвращение, за зимата може...но за лято да караш с тези легени...проява на лош вкус по мое мнение.
Comment
Comment